Säkerhet/Trygghet

Hall: Brandsläckare, brandfilt.

Kök: Brandvarnare 

Sovrum: Första-hjälpenlåda

Bastuhus: Brandsläckare 

Storstuga: Ficklampa tänds automatiskt vid strömavbrott. Är det slut på tändstickor finns en USB-tändare som troligen behöver laddas upp. Den räcker endast till ett fåtal tändningar men laddas snabbt. 

Uppvärmning: Luftvärmepump, braskamin och elelement. Värmefläkt i bastuhus.

Betalning: Full betalning först 4 veckor innan ankomst. Endast 500 kr i reservationsavgift som självklart är en del av betalningen. Om något extremt händer er 4 veckor innan ankomst betalas 50% tillbaks om ni kan styrka det (Gäller inte om en en person blivit förkyld).Just nu under Corona mer flexiibelt:

Med anledning av covid-19 erbjuder jag: 
Om folkhälsomyndigheten går ut med rekommendation att inte resa under vintern återbetalas allt  under vintersäsong. Vanlig avbokning under vintersäsong ersätts med 50% om det sker minst 10 dagar innan. Detta gäller till att börja med till sista apri 2021. 

Samarbete med firma vid speciella händelser som rycker ut snabbt vid behov (Snöar det mkt är inte det en speciell händelse jag står för men ni kan få hjälp med det om ni betalar) Går något av vitalt värde sönder såsom t ex spis, kylskåp så ordnar jag det så fort som möjligt via den firman.

Extranyckel: Finns hos ett företag i Sälen för nödsituation. En extranyckel finns inne i huset.
 
Jag följer Skistars snögaranti för boendet, se flik snögaranti.

Parkeringsplatser på tomten plogas av traktor. 

Ni kan alltid ringa, smsa eller maila mig, svarar oftast snabbt och hjälper till så gott jag kan!

Uppdaterat 2020-02-25