Krav på hyresgäst

Krav på hyresgäster

Minst 2 st över 25 i sällskap. Par eller ensam om en är över 22. Det jag inte vill ha är rena unga partygäng. Om ovanstående är problem, maila och beskriv er situation. För er egen bekvämlighet bör ni ha bil även om skid och badbuss går under säsong.

Inga vilda fester. Alkohol är självklart ok, samma med musik. Man kan spela högt men behöver inte överdriva. Sunt förnuft då det är grannar ibland. 

500 kr i förskott och slutbetalning 4 veckor innan.

Kommunikation ska ske i trevlig ton och med någorlunda korrekt stavning, dvs inte fyllemail 03.34 där allting är relativt oklart och stavning får tolkas vad önskemålet är och sen aggression. 

Jag har rätt att neka uthyrning om det inte känns bra vilket händer väldigt sällan. De flesta som hyr sköter sig jättebra (99%)

Jag vill erbjuda er en så bra vistelse som möjligt och tror ni kommer gilla stugan. Självklart kräver jag att ni sköter om stugan, städar efter er osv. Städ går att köpa, se flik städning/ved.

Självklart ok att maila dygnet runt i övrigt. Jag svarar oftast snabbt.

Hyresgäst ska vara nåbar på mobil inom 24 h från mobilsvar om jag inte får svar. (Nu brukar jag inte ringa eller smsa men vid behov). Behöver jag nå er börjar jag med sms. Välkomstsms kan skickas men bara för att kolla att allt är ok och att ni är nöjda. 

Ni ska lämna stugan städad och på vintern ska gångstigar vara skottade. 

Ja. Det var väl det. Är ni en normal gäst tror jag inte det är något problem...

 

Tove - mångårig gäst