Covidinfo, avbokningsregler och snögaranti

Uppdaterat 2021-03-12

Med anledning av covid-19 erbjuder jag fram till vintersäsongens slut 25e april eller bokningar gjorda innan 2021-02-06 följande även om det är efter vintersäsong:
Om folkhälsomyndigheten går ut med rekommendation att inte resa återbetalas allt. Vanlig avbokning ersätts med 50% om det sker minst 10 dagar innan ankomst.
 
För bokningar som görs from 2021-02-07 gäller följande om vistelsen är efter 2021-04-25 fram till 2021-12-01. Kommer nog förlängas men bokningar gjorda under perioden gäller detta för. 
Om folkhälsomyndigheten går ut med tydlig rekommendation att inte åka återbetalas allt. 
Avbokning gäller inte om ni ett år efter utbrottet kommer på att ni befinner er i riskgrupp eller om ni blivit förkylda. Skulle ni kunna visa upp ett intyg på att ni hade smittan minst 1 dag innan ni skulle ha anlänt och skickar det till mig senast 14 dagar efter att ni skulle anlänt återbetalas 75%. För övriga avbokningar utan skäl ersätts 35% om det sker minst 10 dagar innan ankomst.
 
Normalt är det att inget återbetalas alls om avbokning sker 4 veckor innan ankomst så det här är en generös policy såvida inte särskilt ömmande fall ligger bakom såsom t ex dödsfall inom familjen, trafikolycka, allvarlig operation. Då ersätter jag med 75% om ni kan visa ett pålitligt intyg.
 
Utöver detta finns snögaranti:

Jag följer Skistars snögaranti för Lindvallen, Högfjället, Tandådalen samt Hundfjället för boendet. Minst 15 backar öppna, 10 för vuxna och 5 barnbackar sammanlagt i dessa områden. Gäller från 15 dec till säsongens stängning. Inte liftkort, skidhyra osv. (Snöproblem har ännu inte ens tillnärmelsevis inträffat på fjället)

Skulle det bli fallet och ni har betalt kommer boendet återbetalas till 100% om ni avbokar direkt vid ankomst (slutbetalning 4 veckor innan) eller om officiell rapport visar detta om ni avbokar 0-5 dagar innan ankomst.